“Every moment of your life is infinitely creative and the universe is endlessly bountiful. Just put forth a clear enough request, and everything your heart desires must come to you.”
Nuffnang Ad
Friday, 22 October 2010
Dah namanya orang Melayu
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
memang sedap makan dengan nasi panas2..tak sangka petai pun dah berhijrah kesana :)
ReplyDeletewaaahhhh saya baru tau ada petai dalam tin, kihkihkih!
ReplyDeletesambal petai tu ..sedapnya ..
ReplyDeletebetui ckp gina..nama melayu dok ceruk mana mesti nak sambal belacan.petai ulam2..ikan masin
Salam Gina,
ReplyDeletepetai dalam tin??cam ne kepoweran nya. Masih sama?
sambal belacan tu penting! baru ler selera!
ReplyDeletelama x mkn smbal petai..nyummy!!..:)
ReplyDeletewow..sedapnyer madam g..
ReplyDeletesy bangga menjadi org melayu..
penuh dgn makanan yg sedap2..
betul..betul...betul..itu yang best ttg gina ni.
ReplyDeletetapi nor tak reti makan petai la dear..
Eliss
ReplyDeleteHahahaha..tapi rasanya tak krup krup mcm petai fresh
Dinas
Tu la..ramai org Malaysia pun tak tahu ada petai dalam tin, maybe untuk dieksport aje
Atty
Ala Kak Ty, sambal belacan Malaysia lagi sedap ler
Yan
Kepowerannya tak samala Kak Yan, petai dah berendam, so mcm lebih sikit
Liza
Makan bertmbah-tambah tau
Annie
Sesekali boleh ler, kalau selalu tak sedap pulak
Ayna
Orang Melayu kan memang pandai masak
Nor
Memula tu mmg tak pandai jugak, tapi sebab tgk org lain makan, okay aje..lama-lama jatuh cinta jugak