Nuffnang Ad

Monday, 18 August 2008

Shopping for the new comer

On Sunday, we all went to KLCC....nak shopping for the newborn. Pilihan kedai, sudah semestinya Mothercare la. Since Danish dulu pun we all beli baju kat sini. Bukannya nak berlagak, tapi mmg dah biasa ngan this store. Sampaikan staff kat KLCC nie pun dah kenal la ..we all suka ngan the cutting of the baju. Lagipun baju budak lelaki nie very limited kan the design, so Mothercare nie banyak choice.

Danish pun sibuk memilih sama tuk adik die...pilih punya pilih, die pun tersangkut jugak membeli beberapa pasang la.

Look, how cute is the rompers....Danish punya collection dulu pun ader lagi...so we just add in aje lah..taknak la membazir, kan

Danish and Daddy Jack sibuk memilih...aku just membiarkan Daddy Jack tuk memilihnya..after all die yang nak bayar..heheheheh

What's inside the paper bag ?

We bought this one...so since we all tak nak tahu the gender of the newcomer....so let be this colour la..tak suprise la beb...masa Danish dulu, the doctor tak tercakap. So, this time, we all dah sound the doctor, jgn ckp apa2 pun...Nak suprise aje

Another set of romper from Mothercare

And also this one


So, aku mmg aim this membership card but I have to spent about RM500 for three months...so semalam, dapatlah this card.

2 comments:

  1. hi..salam perkenalan..akak,lebih kurang sama la tarikh kita deliver hehe

    ReplyDelete