Nuffnang Ad

Wednesday, 21 January 2009

Kasut VIP

Well, my sister Didi is a shoe designer at Lewre Malaysia. Kalau ada warehouse sale kat Lewre, we all borong banyak giler sebabnya ada kaki kat dalam so tak payah bersusah payah berebut kasut ngan orang lain.
Well, keje as a shoe designer nie kena detail..yela, golongan yang pakai kasut Lewre nie bukannya calang-calang orang..even VIPs pun pakai tau.


So, 2 weeks ago, my sister sibuk menyiapkan kasut untuk kawan kepada Sultanah Kedah untuk dipakai masa hari keputeraan Sultan Kedah. Kasutnya sahaja berharga RM3K...uish mahalnya untuk sepasang kasut. Ye la..mana tak mahalnya kalau kasut dipenuhi oleh baru sworoski..mmg la patut mahal.

VIP nie nak kasut yang matching ngan purse die tu. Kiranya purse tu beli lain so nak jugak kasut yang sama. Jenuh jugaklah my sis nak membuatnya. Dahlah bagi short notice tapi demi keje, turutkan jugak.


Nie la hasilnya...batu-batu permata yang berkilauan..hai naik juling mata tgknya. So we all satu family merasalah jugak memegang kasut nie.


Adikku Didi yang gigih menampal batu-batu permata pada kasut VIP. Anyway, dengan kerja as a shoe designer kat Lewre nie, DD merasa jugaklah gi German..so Didi, bila lagi Lewre nak buat warehouse sale ? Jgn lupa calling2 yer

5 comments:

  1. jgn lupe inform i kalo ade sale tau.... i pun gile kasut gaks!!!

    ReplyDelete
  2. wah syoknya keja buat kasut..leh wat utk diri sendiri..tapi aku lemas sket pakai kasut..kaki ku rimas :D

    ReplyDelete
  3. OMG!!! Did you mention shoes!! Nak ikut gak gi sale...best nyer!!

    ReplyDelete
  4. saya ada sandal dari lewre satu. mmg sedap okk..kreatif erkk didi ni

    ReplyDelete