Nuffnang Ad

Tuesday, 5 January 2010

Danish First Experience

I never had a chance untuk bawak Danish the Menace main bowling. Pernah jugak la ada niat tapi as Daddy Jack said, this not his game so hasrat tu terpaksalah dipendamkan aje. But, he had his first experience main bowling ni masa we all balik Kuantan. Tapi, die pegi ngan Ibu aje cos me and Daddy Jack kene rushed Ryan the Lion to hospital psl chicken pox tu.

Memula tu, die macam malu-malu ngan I and the whole family. Tapi bila tengok pakcik-pakcik die which is my cousin pun main, die pun mulalah bersedia untuk main.

Kat Wangsa Bowl nie, tak ada lane untuk small kids, just the same with adults even the ball pun paling ringan is no.6. Maybe, tempat baru so they all tak prepare lagi for kids. Tapi, I tengok, ramai aje bebudak kecik yang having fun kat sini walaupun bola-bola tu agak berat bagi mereka.

I tried to help me out jugak with the lontaran tapi mcm tak berapa menjadi. Well I'm not good in this also. Just untuk main-main aje boleh lah, tapi untuk tournament, mmg taklah.

Danish the Menace first trial, bola itu ke longkang...hahahahaha. Muka puas hati dapat jugak baling bola walaupun tak hit the pins. Tak aperlah, practice makes perfect, kan.

Entah macamana, masa Danish the Menace berjaya jugak menjatuhkan 8 pins. We all a bit impressed jugak dengan pencapaiannya.

Cubaan untuk menjatuhkan 2 pins lagi untuk mendapatkan spare pulak.

Oh tidak !!!!! Bola itu terus meluncur laju masuk ke longkang

Nice try, sayang. Kiter cuba lagi lain kali, okay

1 comment:

  1. i love bowling, lama dah tak bawak the kids

    ReplyDelete