Nuffnang Ad

Sunday, 17 January 2016

Ikea's joy

Phuhhhh, lama betul tak bersiaran. Semenjak buka sekolah ni memang busy menguruskan hal rumahtangga dan juga persekolahan anak-anak. Tapi dalam kesibukan tu sempat jugaklah pi IKEA mencari barang-barang rumah.

Apa-apapun kena makan dulu, tak kisahlah beratur panjang mana pun tapi demi meatballs ku turutkan jua beratur panjang tu.

Dah settle, jom la kita makan dulu sebelum kita meneroka setiap aisle yang ada di dalam IKEA ni. Walaupun tak ada apa yang nak dibeli, tapi percayalah di sampai aje cashier sure ada aje barang hampir penuh troli tu.

Mendapat jemputan dari rakan untuk majlis akikah anak bongsunya, then makan lagi. Sedap kambing goleknya, lembut dan terasa rempah perapannya.

Dessert pun sedap-sedap dengan kuih muih yang ditempah ataupun yang dibawa oleh para tetamu memenuhkan meja.

Menjelang senja, semua kena baliklah, esok dah nak kembali ke sekolah dan juga tempat kerja. Terasa singkat aje hujung minggu bersama keluarga berbanding hari-hari biasa yang terpaksa terkejar ke sana sini.

1 comment:

  1. Hello Blogger!
    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete