Nuffnang Ad

Wednesday, 1 April 2009

Black Pearl

Aku dah lama berkenan ngan Honda CRV since mula-mula die keluar tapi masa tu duit tak begitu mengizinkan so dengan rezeki kurniaan Allah SWT, akhirnya aku berjaya mendapatkan kereta yang ku idamkan sekian lama.







Syukur atas nikmat Mu.....so Daddy Jack, please take care of this new baby ya...

6 comments:

  1. wah dpt black pearl!!! i pun ske drive crv ni...... selese gile lelagi jln jauh. kalo naik cameron lg besh!!!

    ReplyDelete
  2. uish.. bestnyer....
    disebabkan abah terrrrlalu pk panjang ttg cost, safety of the car itself, tak dapek la den nak merasa pakai crv nie... huehueheuheu...

    but the thing is, sila la amik extra precaution bila dah ada crv nie. mmg keta paling dikehendaki dek "lanun".

    btw, happy driving! er... nak test drive buleh??? ekekekeke

    ReplyDelete
  3. woww! kelasss u...hehe...happy driving ;)

    ReplyDelete
  4. aku penah naik sekali kwan aku punya..memang mantop! :D

    ReplyDelete
  5. akhirnye dapat jgk honda ye..
    congrats

    ReplyDelete