Nuffnang Ad

Wednesday, 4 November 2009

Nak Ini !!!!

Sony Malaysia just launched their new gadgets and OMG, me and Daddy Jack begitu teruja untuk mendapatkannya.

PSP Go now lebih kecik dan boleh slide. Berat pun makin ringan compare to PSP yang berat kalau masuk dalam handbag, just about 150gm sahaja. To me, yang paling penting, new feature untuk PSP Go will beboleh chat thru Skype. Walla !

Daddy Jack aim PS3 nie dah laa dah tapi masa tu the console agak bagaklah jugak tapi sekarang nie, baru launch the slimmer version. Daddy Jack kata, die nak belikan untuk Ryan the Lion cos Danish dah dapat Wii. Ye la tu, at the end, kiter jugak yang berebut nak main, kan. Storage pun dah besar dalam 120GB. Daddy Jack, bila nak beli nie ? Tangan dah gatal nak main game la.

1 comment:

  1. serius k.gina, tgn aku pon mmg dah gatal tgk PS3 yg tuh...

    ReplyDelete