Nuffnang Ad

Tuesday, 9 March 2010

Kanak-kanak riang

Apa-apa majlis pun, kanak-kanak tetap menjadi penyeri majlis. They in their own world, tak tahu penat, berlari sana sini malahan tetiba-tiba sombong ngan mak bapak sendiri, sanggup melayan orang lain. Dah lama tak post gambar my two munchkins...nie la hasilnya.

As usual, tugas menyiapkan anak-anak adalah tanggungjawab Daddy Jack. He will make sure anak-anak die berpakaian smart giler like he. Patutlah family belah mak mentua panggil Daddy Jack ni Wak Mat, singakatan untuk Wak Smart...hahahahaha.

Gigi Ryan the Lion dah banyak tumbuh..nanti takut jadi mcm Danish, so have to make sure die rajin berus gigi.

Danish with my cousin Shaq , kira pangkat pakcik la nie


Geram dengan rambut Ryan the Lion, sayang la nak potong tapi tak tahan tgk ke-kerintingannya itu. Ibu said, lagi kerinting, lagilah nakalnya





Barisan orang-orang kuat majlis itu

2 comments:

  1. hensem boy dua badik nie..geram..tgk..

    ReplyDelete
  2. ur son is so adorable
    geram nengok

    ReplyDelete