Nuffnang Ad

Tuesday, 24 February 2009

One Utama

Ni citer Sabtu lepas...both of us kena kerja..nak siapkan keje yang berlambak-lambak tu..so we all singgah jap at OU coz Daddy Jack nak carik his stuff untuk pegi Sabah trip..sambil-sambil tu bolehlah shopping baju untuk Ryan sekali. Maid aku dah bising cos baju Ryan dah banyak yang dah tak muat dah..

Sampai OU terus gi kat New Wing..Nike shop. Kononnya Daddy Jack nak cari beg..aiiik..bila nak gi trip aje sibuk nak carik beg..kat umah tu sampai dah tak tahu nak letak mana, berbagai-bagai beg dah ada dah..I don't care as long as bukan duit I..hehehehe

Seperti yang dijangkakan, Daddy Jack nie susah tau nak buat pilihan kalau die nak shopping...fussy tau..we have to go shop by shop then after this patah balik ke kedai yang mana die berkenan..sebab tu la I letih sikit kalau gi shopping barang die...

Kalau aku die sikit punya marah kalau nak keluar tak plan apa benda nak beli...tapi kalau die, tak apa pulak. Tujuan asalnya nak beli beg...tapi cuba tgk apa yang die beli..Jacket MU....tak masuk dalam senarai tau... I tak kisah u nak beli apa..hujung bulan nie beh MNG satu tau untuk I.

We all jugak sempat la membeli baju-baju untuk Ryan tapi kat OU nie tak banyak choice la...maybe die nak habiskan stock lama, lagipun bulan march nie kan ader sale besar-besaran.
Masa aku ngan Daddy Jack tgh carik baju untuk Ryan, ternampaklah this one women tgh dukung anak die...anak die so small..bila tgk keadaan mak die, berstokin berbagai, rasanya mcm tgh berpantang..kesiannya kat baby tu...bila cashier tu tanya dah brapa bulan..jawapannya agak memeranjatkan..baby tu baru beberapa hari keluar hospital and yet the mother dah keluar bawak anaknya...OMG....aku pikir mak pak die tak sempat nak gi shopping barang anak kut tu yang terpaksa jugak keluar..tak nak harapkan laki die..tapi pikirlah anak tu..Aku pun jarang bawak Ryan tu kuar, lagipun maid aku tak bagi aku bawak die cos die kecik lagi..kalau kuar pun, just bawak Danish aje.


Balik from OU, MRR2 sesak giler..masa tu we all dah sampai kat Kepong..jalan pun mcm kura-kura, lambat sgt...tak tahu apa puncanya..dah la hujan, lapar pulak tu.

6 comments:

  1. same je peel ngan teddy kalo shopping haru gak nk pilih brg die......

    ReplyDelete
  2. seb baik encik suamiku bukan kaki shopping..hehehe..jenuh gak nak kena ikut tapi selalu tu aku laa yang diikut..hahaha

    ReplyDelete
  3. baby ryan tu cpt betul membesar...eee geram tgk dia!

    ReplyDelete
  4. heard of OU but tak penah pegi! tak best ke mall ni, compared to the ones at Bt Bintang?

    ReplyDelete
  5. Skrg nie dah ramai yg tak really observe the pantang period, but to go few days after delivery is too risky for me, kalau apa2 jadik sape nak tanggung kan?

    ReplyDelete
  6. hello..we are designer..we are happy to design for your graphic.anything will do especially in tshirt and namecard or logo..feel free to surf our webpage for our portfolio..

    thank you


    chronicgerilla
    www.chronicgerilla.blogspot.com
    chronicgerilla@gmail.com

    ReplyDelete