Nuffnang Ad

Tuesday, 9 February 2010

Medical check up for the family

We all went for a medical check up at Menara Ambank at Jalan Yap Kwan Seng. Puhhh !! sampai-sampai orang memang ramai. Nasib baiklah bawak Ika, my maid sekali untuk tengok-tengokkan the boys, kalau tak, sure haru biru jadinya.

As for Danish the Menace, cukup ada Playstation untuk membuatkan die leka.

As for Ryan the Lion, dok sibuk ke hulu ke hilir, berlari sana-sini. Puas la die berjalan, lepas tu berguling-guling pulak.

Bila dah nak jumpa doctor, sibuk pulak memanjat sana sini, usik barang-barang, punggah all the brochures and booklet etc...tak penat ker anak oiiii.

So, everthing dah settle, our passport and the medical check up for the whole family.


Why we have to do the medical check up ? Well, actually for our visa to oversea. Where in the world it is ? Hmmmm.....

5 comments:

  1. salam perkenalan.. ghimau datang buat ziarah :)

    ReplyDelete
  2. bile nk pegi ni? make sure kite sume kaur dating reramai dlu b4 puan pegi...sob.sob...

    ReplyDelete
  3. US!! shopping kat coach factory outlet!

    ReplyDelete