Nuffnang Ad

Wednesday, 12 May 2010

First time makan luar

Semalam, we all buat pertama kalinya cuba untuk makan di luar...YES !!! After a month, baru la nak memberanikan diri setelah puas menahan diri kononnya tak nak makan di luar...tak tahan la. A few friends here suggested this place, Marden Fish Cafe sebabnya dekat sikit dengan our home. Tak perlulah pergi City untuk makan.

Dalam kepala otak nie cuma pikir yang boleh makan hanyalah Fish & Chips..Danish the Menace nak macam-macam like Chicken Ball and Fried Chicken. I told him its not Halal and we just makan Fish and Chips. Lepas order, the waiter hantarlah makanan and entah macamana ringanlah pulak mulut nie nak bertanya " All the food, Halal " and the waiter said " YES !!! I'm a Muslim from Middle East "....Ayo !!!! Nak pengsan dah nie...

Tu la kan, akibat tak nak bertanya, melepaslah beberapa makanan yang sedap-sedap. Tapi, tak aperlah, banyak masa lagi untuk cuba. Fish & Chips die pun boleh tahan jugak sedapnya.

2 comments:

  1. adoi gina ..tertiba je lapo tgk food tuh .

    ReplyDelete