Nuffnang Ad

Friday, 12 November 2010

Lagi from Malaysia

Lagi kiriman from Malaysia, kali ini from my sister. Since Ryan suka sangat dengan sup, nah kau...sepapan rempah sup bunjut ADABI dikirimkan.

Dulu Ibu ada menghantar acuan karipap, masih belum berkesempatan nak membuatnya (padahal, semua kelengkapan ada depan mata)..kali nie mengirimkan acuan kuih tat pulak..raya dah lepas, kena tunggu raya tahun depan la pulak..itupun kalau tak beraya di Malaysia. Kalau beraya di Malaysia, tunjuk ajelah kat kedai ataupun online.

My sister jugak mengirimkan mmagkuk tingkat nie, nak pi picnic senang katanya. Maybe balik Malaysia nanti, nak beli yang jenis Tupperware punya. tahan sikit. Apa-apa pun, terima kasih untuk keluarga di Malaysia..apa-apa, nanti hantar lagi yer.

3 comments:

  1. banyak nya perencah sup..ryan leh geng ngan aband n wawan la..mereka pun suka sup

    ReplyDelete