Nuffnang Ad

Tuesday, 4 January 2011

Sama macam mak die jugak

Every week, ada lah orang hantar katalog kat rumah nie, satu minggu sampai 2 kali tau, on Wednesday and over the weekend. I mmg laju aje kalau 2 hari nie untuk keluar check letterbox tu. Gila la weiii, tengok katalog nie. Satu pengalaman yang I experienced over here that all the sales bukannya tiap bulan yer tapi setiap minggu. Mana tak gilernya...

Habit I yang dok giler tengok katalog telah diturunkan kepada Ryan the Lion..heheheh. Dia pun sama sibuk jugak nak tengok katalog nie especially on toys section.

Tapi satu toys aje yang die suka pun, Thomas The Tank Engine ler, apa lagi. Sambil tu mulut dok ngomel-ngomel nama the character, punyalah hebatnya si kecik nie, sampaikan lagu cerita Thomas tu dah dihafalnya yer.

5 comments:

  1. samalah I .. suka baca katalog..cuci mata kirenya

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday puan gina...

    ReplyDelete
  3. every week? hebat. mmg tak tahan iman gini..hehe

    ReplyDelete
  4. Yatie
    Geram tau tengok, semua barang rasa macam nak beli aje

    Rakiah
    Kadang tu habis renyuk dibuatnya

    Wanda
    Thanks

    Lily
    Yer Lily, salesnya setiap minggu..satu pengalaman pada diriku ini

    ReplyDelete