Nuffnang Ad

Saturday, 5 April 2014

Cuti sekolah

 Cuti sekolah baru selesai, tapI i baru terhegeh-hegeh nak update

On Sunday kena ikut Daddy Jack ke Pameran Kerjaya di UiTM Shah Alam untuk temankan die bertugas. So I pun lepak la dalam dewan sambil melihat-lihat sekeliling and kumpul free goodies like pen and note pad from other faculty. Duduk depan booth AD ni, 7 tahun belajar disini, tak jemu-jemu belajar all about graphics and art. Rindu pulak nak belajar lagi.

2-3 hari the boys masih boleh bertolenrasi, main sama-sama. Adakalanya boring main lah cikgu dan anak murid. Lepas tu makan, then sambung main lagi.

Daddy pun nak elakkan anak-anaknya bosan duduk rumah so kasi la chance main LEGO yang berkotak-kotak beli kat Adelaide dulu. Satu minggu bukak satu kotak dulu, ingatkan bolehlah buat semua dalam masa 3-4 hari udahnya 2 jam settle dah satu kotak.

Kadang I pun adalah pi mana-mana kursus yang bersesuaian juga sambil mengisi masa lapang ni. Pernah terfikir nak membuka tadika since Daddy Jack terlibat dalam Art Education for Early Childhood Education ni tapi entah mampu atau tidak. Konsep tadika sentiasa bermain di minda adalah mini IKEA...hehehehehe. Insyallah, tak salah untuk mencuba, semoga impian menjadi kenyataan.
 

2 comments:

  1. lama tak singgah sini.. akak dh balik msia for good dah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah SUW
      Balik bulan 9 tahun lepas

      Delete