Nuffnang Ad

Saturday, 14 March 2015

Ampang Point

Hujung minggu macam ni gayanya, samada di padang bola atau ke kedai mamak untuk breakfast, tak pernah lagi pergi mana-mana kedai lain untuk breakfast, Mamak ajelah yang senang.

Sementara menunggu the boys main bola, sempatlah membaca novel sambil mengunyah kudapan anak-anak-anak...haishhh, manalah tak gemuk.

Balik from soccer training, teringin pulak nak mkan ice cream kelapa di Ampang Point Dulu pernah makan masa perfi satu food festival ni, tapi tak cukup, bila nak beli lagi tengok orang penya beratur mak aiii, panjang sangat.

Sedap makan dengan topping macam-macam ni, especiallly jagung and kelapa parut.

Singgah Harvey Norman, nak beli iron cos yang we all bawa balik from Adelaide dulu dah rosak. Syok juga lihat banyak barang-barang electrical yang moden-moden kat sini, dah banyak masuk wishlist ni

3 comments:

  1. ni yang buat nak balik keramat ni..sedap ye aiskrim :)

    ReplyDelete
  2. best makan makan hehehe pastu kene diet balik hehehe salam singgah
    jemput jenguk blog new blogger tq

    ReplyDelete