Nuffnang Ad

Thursday, 5 March 2015

Tokyo punya cerita

Banyak tempat dah Ibu dan Ayah pergi jalan-jalan sepanjang tahun lepas, awal tahun ni pun sama juga. Semuanya pergi atas urusan kerja, bukan hanya makan angin sahaja. Tokyo menjadi salah satu tempat berurusannya.

Mencuba Vital shot from La Juiceria ni, campuran kunyit rasanya, panas aje tekak bila minum.

Singgah makan dulu di Secret Recipe, tak makan berat pun just makan cake dengan kerinting and alsi Black pepper pie aje.

Trip kali ini Hannan ikut, maklumlah nak pergi Tokyo kan. So banyak benda best-best ada kat sana.

  
Seronok la mereka berjalan sana sini, mencari pengalaman di negara orang
We all sekeluarga pun lama dah tak jalan-jalan, balik-balik ke KLCC, bila gamaknya nak travel lagi yer...plan memang dah ada tapinya samada masa ataupun duit yang masih belum terkumpulnya. Insyallah, hujung tahun ni akan memulakan misi satu tahun, satu negara.


2 comments:

  1. Best kan jd ahli parlimen ni. asyik berjalan je.

    ReplyDelete