Nuffnang Ad

Friday, 13 March 2009

Ryan 5 months

Tak sedar masa berlalu..Ryan dah 5 bulan...hmmm so far, he's okay. Tgk belajar nak menggulingkan badan die yang bam-bam tu. Aku belum try nak bagi die makan..maybe next month. Still breastfeed lagi dan aku akan cuba sampai la die besar. Danish breastfeed sampai 1 setahun setengah dan hopefully Ryan pun mcm tu jugak. Menjaga Ryan agak mudah...he's the one yang tak banyak karenah. Mungkin disebabkan ini anak yang kedua, so aku dah ada pengalaman serba sedikit tentang penjagaan baby.















Ten fingers, Ten toes
He's laughter and teardrops
So small and brand new
And amazingly angelic
He's sent to bless you
He's one special Baby
The best of life's treasure
And will grant and bless you
Many hours of great pleasure.

Mummy, Daddy and Danish will always love you my dear, Ryan Irfan

3 comments:

  1. alahai..bam bam nyer ryan..pinjam pp sket...hikss

    ReplyDelete
  2. ishhhhh comei nyer....tembam leee..cam nak gigit..macam anak cine....

    ReplyDelete