Nuffnang Ad

Monday, 1 June 2009

Suprise Suprise

Entah apa yang merasuk Daddy Jack Sabtu lepas...beria-ia ajak masuk butik nie. Mak aiii...dengan beg yang penuh kiri kanan, dengan stroller lagi. So layan kan aje.

Ada a few items yang tengah buat clearence. But to me, kat Pavillion nie mcm tak banyak pilihan la. I think I prefer KLCC or The Gardens.

But the service lagi bagus kat sini. The salegirl mmg layan kaw-kaw punya.

Actually memang lama dah Im looking for a sling bag. Sejak ada anak keck nie, takkan nak bawak handbag, mana nak kejar anak lagi nak layan yang kecik lagi..so sling beg mmg sesuai.

This bag is so practical..boleh jadi handbag and also boleh jadi sling bag..okay la tu. 2 in 1.

Thanks Daddy Jack for belikan this sling bag for me. And for Father's Day, I will buy something special for you.

Terharu bila dapat sling bag nie lagi terharu bila Daddy Jack asked to find the same wallet for this pattern. Tunggu la, kiter cari kat KLCC pulak yer. wink wink

As for Daddy jack, he bought this sneaker for him. Berebut tau nak membayarnya, last-last die yang bayar.
Ryan pun dapat sepasang tapi untuk Danish tak ada saiz. Daddy Jack yang sama pattern ngan Ryan cos he said mcm boria pulak. Maybe next time yer Danish.

8 comments:

  1. ii pun prefer pakai sling bag kalo kuar bwk wafiq..... senang x yah terburai2 henbag nnt huhuhu

    ReplyDelete
  2. maner ryan?kena tinggal ye hehe

    ReplyDelete
  3. cantek sgt sling bag tu..

    ReplyDelete
  4. cantiknye sling bag tuh...besnye gina..

    ReplyDelete
  5. terima kasih...tiu hasil penat lelah bekerja

    ReplyDelete
  6. hu hu hu to the sling bag...hehehe

    ReplyDelete
  7. I suka tgk org bershopping! Theraphy minda kan? hehe... Love ur sling bag. Wah...ada sale ye...I pun suka SA Coach kat pavy tu. even yg lelaki dia pun baik2. Tahun ni macam tak dapat 'reward myself'kat coach tu...gomen macam takde bonus jer thn ni...huhu...*sad but still hoping*

    xoxo

    ReplyDelete
  8. best nyerrr dpt bag coach lg

    ReplyDelete