Nuffnang Ad

Tuesday, 9 June 2009

Tak sudah-sudah

Ada a few entries yang I've mentioned that everytime kalau pegi jalan-jalan sure Daddy Jack akan singgah kat sports outlet...and sampai ke Penang pun sama jugak. Adui aiiiii....

Masa we all nak menuju ke Batu Feringgi, terjumpalah this outlet, Al-Ikhsan. Aku yang terjumpa dulu this outlet masa dalam kereta, apalagi melurulah Daddy Jack nak serbu. Menyesal pulak beritahu.

Jersey Englad for 2009 dah keluar for kids, men and women. This is Daddy Jack punya target nak belikan untuk satu family.

A few jersey, normally yang dah habis season dah. I like the store concept and berbeza dengan kat KL..so spacious compared to KL yang sesak dan mcm tak terurus. Susah nak pilih barang.

I think I'll get the away T-shirt untuk dipakai bila Man U datang Malaysia nnt.

The fav player of Man U tapi sayangnya mcm nak berhijrah ke tempat lain pulak..itupun kalau pihak itu sanggup bayar la.

The most talented player ever

Beckham jersey...so sad that he have to wear this number. The number 7 dah mcm serasi dengan die..I missed him wearing the number 7.

Mulanya Daddy Jack nak beli jugak kat sini, takut nnt kat KL dah habis stok tapi saiz yang die nak tak ader, so nak tak nak kena jugak carik di KL.

2 comments:

  1. seb baik hubby ku tak gila jersey :D

    ReplyDelete
  2. kt bangi ade al ikhsan nie..mai bangi ar..

    ReplyDelete