Nuffnang Ad

Friday, 27 May 2011

Jom ramai-ramai kita

Sabtu lepas jalan-jalan ke One Utama, tetiba-tiba terdapat ada satu benda yang menarik perhatian , ada roadshow MAS pasal Adelaide la, hmmmm macam tahu-tahu aje I nak datang sini, ada pulak yang berkaitan dengan Adelaide.

Ramai juga yang datang ke booth nie, ingatkan nak ambik doorgift, rupanya menjawab kuiz pasal Adelaide.

Pelik juga, kenapa tiba-tiba MAS nak buat roadshow pasal Adelaide nie sebabnya ramai yang cakap, Adelaide nie macam tempat orang-orang tua and warga pencen aje, lagipun tempat yang menarik yang ditunjukkan di roadshow nie pun tak banyak. I pun tanyalah, why Adelaide? Rupanya, MAS nak promote psl flight die yang dah bertambah sebanyak 6 kali seminggu ke Adelaide tu.

I pun ada juga masuk kuiz nie, Alhamdulillah betul semuanya.Ingatkan hadiah yang bakal dimenangi Ipad2 atau pun Galaxy Tab, rupanya bakal memenangi tiket pergi Adelaide..hmmm hampehlah sungguh.

Adelaide..oh Adelaide..tetiba terasa pulak..tak lama lagi lah me and my family balik sana, dengan cuaca yang sejuk yang akan kami tempuhi selama 3 bulan lagi..huhuhuhu.

2 comments:

  1. hai..selamat berkenalan :)

    ReplyDelete
  2. Salam
    Selamat berkenalan, terima kasih singgah

    ReplyDelete