Nuffnang Ad

Friday, 6 May 2011

Disini pun beli juga

I datang USS dengan memakai sandal bertumit, after few hours kaki memang dah tak tahan dengan sandal tu terpaksa beli selipar nie kat dalam, Banyak pilihan and cantik-cantik seliparnya, rasa mcm nak beli beberapa pasang, tapi tak mo tamak-tamak, beli yang paling berkenan ajelah.

Tshirt jangan cakaplah, banyak sangat beli..bila masuk souvenir shop aje, singgah beli tshirt ikut tema village yang ada di dalam USS nie.

Dinasour tu tempat air, beli and isi air sejuk dalam tu, punyalah sejuk sampai ke kepala sejuknya, then bekas bulat di tengah tu tempat letak popcorn, and luch pack masa lunch di dalam USS tu.

3 comments:

  1. sakan betul lah gina menyoping ni..

    ReplyDelete
  2. you make me want to go there...

    ReplyDelete
  3. ni yang buat nor berkobar² nak gi. tak sabar nya

    ReplyDelete