Nuffnang Ad

Tuesday, 21 February 2012

Inilah aje kerja mereka

Kadang-kadang after balik sekolah, Danish and Ryan dok layan cerita dalam Ipad, tak cukup Ipad, Ipod pun jalan jugak walaupun screennya kecil. Tapi kesian pulak tengok screen kecil so we decided to......

Add another collection..another Ipad for the boys. Tak tahan telinga bila asyik berebut Ipad, and masing-masing taknak beralah so belikan satu lagi..so Ipod tu kembali kepada tuannya semula.

Another collection of mine, bukannya Ipad atau Ipod tapi Digital Photo Frame. Kawan Daday Jack, Dr Thomas yang berikan pada we all, as a token of appreciation sebab dok hantar die ke airport bila die ke Melbourne. Ala, benda tu small matter la, tak payah nak bagi hadiah semua. Kita tolong ikhlas, tak perlu apa-apa balasan.

3 comments:

  1. Lily
    Tak tahan asyik nak bergaduh memanjang

    Ms Sherry
    Anak bestlah, mak ayah parah

    ReplyDelete