Nuffnang Ad

Monday, 28 October 2013

Pillow Pet

Di Adelaide, setiap anak-anak ada their own plush toys. Tak kisahlah samada yang besar ataupun yang kecil. The boys pun tersangkut sama, Ryan la yang memulakan dulu after dah masuk kindy bila tengok kawan-kawan yang lain dok bawa the flush toys pergi sekolah.

Akibat tengok iklan di dalam TV, jatuh cintalah pulak dengan this pillow pet ni. Entah macama terberkenan la pulak Ryan ni dengan the ladybird.

Danish mulanya ada yang ini aje, tapi lama-lama makin bertambah pulak his pillow pet.

 Malam-malam sebelum nak tidur, kena mengaji dulu.

Then, after that..dah mengaji makan and tengok TV  for 30 minutes then bersiap-siap masuk selimut nak tidur dah. Pillow pet tak lupa letak kat tepi so senang nak peluk menggantikan Mummy kat sebelahnya.

Now, balik Malaysia jenuh la si kerinting ni tanyakan pillow pet die tu, manalah I nak gagaukan cari dalam timbunan  kotak-kotak yang banyak tu. Perlahan-lahan kena carilah jugak. Hasihhhh, tak boleh tidur katanya tak ada his fav ladybug ni. Mengada sungguh !!
 

10 comments:

  1. comey je pillow pet ryan.
    kena cari tu gina..sian ryan ..rindu ngn pillow pet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahha, ala kak atty, tak ada pillow pet pun lena jugak tidornya pun..saja aje die tu

      Delete
  2. mummy kena temankan ryan tido le nmpknya sementara nak jumpa tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala, mengada aje Is padahal selama ni tak ada pillow pet pun tido jugak

      Delete
  3. ryan comel :) sangat2..hehehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Anna
      Nakalnya pun comel jugak, sampai rasa nak picit-picit

      Delete
  4. hihi cute. carikan lah mommy sian dia susah nak tido :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala Lily
      Mengada aje yang lebihnya

      Delete
  5. Salam..
    Jumpa Kat sini pula
    I followww

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Kak Kasih
      I follow you back...hihihihi

      Delete