Nuffnang Ad

Thursday, 3 June 2010

Ada aje akalnya

Before this kerusi tu tak ada kat situ, tapi Ryan the Lion asyik main plug TV. Bila Danish the Menace tgh layan tgk TV, tetiba ditutupnya. So, I alihkan kerusi tu kat situ untuk tutupkan sikit ruang tu, aiiii dipanjatnya pulak kerusi tu.

Lepas panjat kerusi, nak naik pulak atas almari TV, tu lagi bahaya. Eiiii....geramnya dengan budak kecik nie.

See, nak tunjuk kehebatan die, tapi I yang takut kalau jatuh. Kat Adelaide nie, kalau ada sebarang kecederaan pada anak-anak, mak bapak kena disoal siasat tau...ada tu sampai kena masuk penjara sebabnya kecuaian terhadap budak-budak.

Bila kiter marah die...siap cakap "Apa ! apa !" then buat muka kat kiter..muka mmg comotlah, baju jangan cakap, hari-hari ada ada kesan makanan ataupun coklat.

Ni lagi geram..rambut kerintingnya. Makin kerinting sangat. Nak potong tapi Daddy Jack tak bagi potong dulu.

6 comments:

  1. comelnye rambut kerinting ryan hehe..same la dgn amie akak..kerjanye memanjat je..pantang jumpa suis nak tutup..kita yg risau

    ReplyDelete
  2. kty suka baby ryan rambut curly sesuai ngn dia..

    ReplyDelete
  3. hehe..comelnya ryan...^__^

    ReplyDelete
  4. rambut kerinting ni ikut sapa gina??

    ReplyDelete
  5. ya Allah, geramnye ngan ryan.. ish! comel sungguh!!

    ReplyDelete
  6. ya Allah, geramnye ngan ryan.. ish! comel sungguh!!!

    ReplyDelete