Nuffnang Ad

Saturday, 26 March 2011

Buat kuih lagi

Balik sekolah semalam, Danish dok tergesa-gesa buka beg sekolah ambik satu paper plate then tak sempat nak duduk pun, terus capai air sebab katanya haus sangat. Apalah yang kalutnya Danish oiiii....

Oh ! rupanya nak tunjuk kuih yang dia buat kat sekolah, mcm candy aje nampaknya. Adalah bawak balik sekeping aje.

Dengan tak sempat menyempat, terus makan, katanya bau sedap aje kat sekolah. Dah makan kat sekolah tapi sikit aje, so nak sambung makan kat rumah pulak. Mujur Ryan tido, kalau tak berebut pulak.

Nie lah rupanya candy yang Danish buat di sekolah tadi. Macam kuih bakar aje nampak gayanya. I rasa sikit, sedap jugak. Macam ada rasa kelapa sikit.

2 comments:

  1. Candy kelapa lah kot..seronok kan kalau class cam ni..

    ReplyDelete