Nuffnang Ad

Sunday, 2 June 2013

Hasil Sunday Market

Dah tak banyak dah geng yang lama ke Sunday Market cos kebanyakan dah balik Malaysia for goods so saingan tak banyak dah sekarang ni, kalau tak dulu, ramai saingan ke SM ni. Tujuannya buat Corning/Corelle hunting la. Walaupun we all keluar rumah around 6am, but sampai sana dah ada yang sampai lagi awal. Tapi mcm kawan-kawan sini cakap, Corning dah makin pupus, kalau dapat pun satu kebanggaan. Ada aje orang jual, ada masa macam mahal ada masa murah sangat.

Sekarang ni suka kumpul CD lagu pulak, sebab nak beli kat Malaysia yang original mmg agak mahal harganya so kumpullah mana yang boleh disini dengan harga yang murah aje di sunday market.

Tak semestinya ke Sunday Market cari Corning aje, ada juga membeli sayur dan juga bua-buahan yang murah dan fresh disana.

Guitar Hero untuk PS3 yang dapat hanya AUD10 sahaja, masih baru dan elok lagi keadaannya.

So balik, terus main game di PS3. Sorang main drum, sorang lagi main gitar while Mummy and Daddy jadi penyanyi latar.
 

1 comment:

  1. perhhh mesti sumbang suara latar tu HAHAHHA!

    ReplyDelete