Nuffnang Ad

Saturday, 12 December 2015

Superheroes birthday bash

Minggu pertama cuti sekolah, we all mendapat undangan from sister in law yang membuat birthday party untuk kesemua anak-anaknya sekaligus. 4 orang semuanya, so venue adalah di Hotel Bangi-Putrajaya. Tema majlis adalah Superheroes, teringat keseronokan memakai costume Superwoman masa birthday Danish yang ke 8 we all buat di Adelaide.

Ryan sporting sangat memakai costume mengikut tema yang ditetapkan. Kalau I pakai balik costume Superwoman tu mau dikatakan giler pulak maklumlah budaya masyarakat kita macam tak boleh nak terima sikit bila orang dewasa yang beria nak bercostume sikit, buang tebiat pulak nanti dikatanya.

Cake yang begitu dekoratif sangat hasil tangan pembuatnya. Memang salute habis dengan kreativitinya.

Cake ni pun cantik juga

The tidbits

Hidangan pencuci mulut untuk para tetamu. Ingatkan makan apa yang dihidangkan aje, rupanya nak lebih ada di buffet spread yang disediakan.

Mee kari yang simple tapi sedap rasanya

4 comments:

  1. Replies
    1. memang comel, sayang nak makan

      Delete
  2. Yg buat kek tu memang kreatif, hasil kerja dia memang cantik cantik..all the way from alor star

    ReplyDelete
  3. I nak tgk gambar u yg pakai baju superwomen tu boleh tak?

    ReplyDelete