Nuffnang Ad

Friday, 4 December 2015

Taekwando tournament

Tahun lepas masa di Montessori, Ryan dah start taewando lesson so bila dah masuk Primary 1 sambung terus sampai habislah. Lagipun latihan pada hari Khamis, and Danish ada aktiviti ko-ko di sekolah so dah alang-alang menunggu Danish, teruskan latihan taekwando Ryan tu. So far dah tali pinggang kuning dah.

Sekolah menganjurkan tournament taekwando yang pertama, selama ni buat di sekolah lain tapi kali ni special sikit sebab buat khas untuk sekolah sahaja. I yang temankan Ryan while Daddy Jack and Danish ke padang bola. Sampai awal, so kita lepak kantin breakfast dululah.

Roti canai banjir menjadi pilihan I pagi tu.

Alhamdulillah, dapat tempat ketiga tanpa disangka. Okaylah kan untuk cubaan pertama, tahun depan if tiada masalah kita cuba dapatkan tempat pertama pulak.

video

4 comments:

  1. Seronok kan tengok2 happy je bila join dan menang pulak tu ...Tahniah Ryan :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. memang dia seronok, tak sangka memng tempat ketiga

      Delete