Nuffnang Ad

Monday, 22 May 2017

Weekend

Hujung minggu banyak dihabiskan masa dengan keluar berjalan-jalan bersama family. Isnin hingga Jumaat dah banyak duduk mengadap students so hujung minggu la masa dengan keluarga. We all kalau keluar tak lain tak bukan ke KLCC ajelah.

Tak selalu la we all makan di restoran tu, ada kala tu makan juga di foodcourt, makan pun boleh tahan sedap especially Fuel Shack, mee wantan ataupun ayam penyet nya. Tapi dari dulu hingga sekarang we all tetap suka makan waffle with double scoop ice cream la.

One of the item yang menjadi idaman the boys dan juga Daddy Jack tapi kena hold dulu sebab ada yang nak sit for UPSR tahun ni kan so hanya dapat tengok ajelah dulu ya.

Kalau dah keluar, memang taklah dapur nak berasap, terus ajelah cari makanan untuk malam sekaligus. Senang kerja mummy.

Weekend juga dipenuhi masa dengan training bola untuk Ryan. Danish memang setiap Sabtu tak dapat joinlah cos busy dengan extra class sampai habis UPSR nanti.

Berjalan-jalan di sekitar mall, nampak pulak jeruk mangga asam boi ni, aduhhh kecur betul tapi tak boleh makan selalu, mau sakit perut dibuatnya.

Kerja baking ni last sebulan yang lepas, buat Banana Cake pastu terus dah tak buat lagi. Ni time-time nak posa ni kenalah rajin membuat kuih muih for buka puasa la jawabnya.

No comments:

Post a Comment