Nuffnang Ad

Saturday, 2 September 2017

Berdua saja

Hujung minggu kadang-kadang hanya me and Daddy Jack sahaja yang menghabiskan waktu bersama. The boys, Danish ada extra class and Ryan memang jarang nak ikut, suka duduk rumah tengok TV aje. So, dah tak nak ikut, kita keluar ajelah. Memula singgah breakfast dulu, makan roti canai di Choice dulu.

Kali ni pergi ke KLCC kejap, nak mencari hadiah untuk satu majlis perkahwinan. Tapi sebelum tu menyinggah kejap kat Isetan Hall sebab ada jualan perfume yang murah.

Senang beli kristal ajelah, malas nak pergi memilih set pinggan mangkuk, sebab senang tak perlu nak bawa hadiah berat-berat ke majlis nanti.

Daddy Jack banyak kali komplen nak mencari baju kerja, singgah Zara Men kejap mencari kut la ada yang berkenan. Tapi Zara Men di KLCC tak banyak pilihan macam di Pavillion. Kena tunggu la pulak, bila masa nak ke Pavillion.

Sementara menunggu Danish habis extra class, sempat la kejap makan laksa dan cendol durian di tepi gerai sekolah Danish. Tempat baru, jual laksa yang jarang boleh didapati di KL ni. I try laksa telur sarang yang super duper sedap.

Jom la ke Mowla, berdekatan dengan area BMI Gombak ataupun UIA Gombak. Memang tidak menghampakan.

No comments:

Post a Comment