Nuffnang Ad

Tuesday, 26 May 2009

Sports Day and Carnival Part 2

Gambar nie diambil masa pihak kindie buat games untuk parents. So, aku pun ambik kesempatan untuk shoot gambar Danish with his friends. Actually, he's quite upset cos kawan baik die, Zohuy tak datang cos pegi Langkawi. Mak die dah lama planned nak ke sana so dah clashed time with this event.






Girl yang kat belakang tu is Aleesya, my neighbour. Normally, sesiapa yang tggl kat Melawati nie mmg akan hantar anak die ke sini cos this kindie dah sinonim ngan Melawati.

3 comments:

  1. hii ade pun tmpt drop komen ni. sori la tak jumpe..hehee

    ReplyDelete
  2. cumelllnya dak2 tecik kan...

    ReplyDelete
  3. cuak jer muka budak encem tu

    ReplyDelete