Nuffnang Ad

Wednesday, 27 April 2011

Di sini pulak

Untuk cuti-cuti ke JB kali ini, we all tinggal di Puteri Pacific pulak sebabnya dekat dengan tempat event itu dijalankan cuma bersebelahan aje. Dulu pun pernahlah beberapa kali juga tinggal di sini, dekat dengan Bazar JB, Kotaraya dan juga Little India.

Ayah dapat bilik Executive Suite yang so spacious. Wah !!!! bila tengok deco bilik and bilik air, teringin nak ada rumah sebijik macam hotel.

We all duduk bilik Deluxe Suite aje, but ada adjoining door untuk ke bilik Ayah, bagus jugak so the boys tak adalah sikit-sikit nak keluar bilik untuk ke bilih Ayah and Ibu.

Di tengah-tengah antara bilik we all and Ayah, ada big hall untuk melepak, lepak. Kalau my siblings yang lain ikut, boleh aje lepak kat sini.

2 comments:

  1. dah kat JB tu tak ke spore ke?

    ReplyDelete
  2. luas bilik nya..boleh main kejar2 kat dalam ni

    ReplyDelete