Nuffnang Ad

Thursday, 18 October 2012

Melbourne Trip_Snow time Part 02

Lepas makan and berpanas dengan heater sekejap, sambung lagi membuat our little snowman. Selalu tengok dalam TV aje orang buat snowman bila main snow so kali ni dapatlah merasa mengepal ais sampai tangan beku membuat snowman. Masa tengah buat snowman tu salji turun dengan lebat, mat-mat salleh dah berlari mencari tempat perlindungan tapi kami sekeluarga masih bertahan untuk mengambil gambar kenang-kenangan.

Dah reda ribut salji so sambung balik main salji
 
Bukan senang nak dapat peluang bergolek-golek atas salji. Dapatlah Daddy Jack hilangkan stress his PHD kejap.
 

Dah nearly pukul 4 petang, barulah we all bersiap-siap nak balik sebab tempat ni tutup pukul 530pm. Sementara tu rehat kejap di coffee house, sambil makan fries and minum hot cappucinno. The boys minta chocolate cake and hot chocolate yang sungguh sedap.
 
Masing-masing kelaparan so berebut-rebutlah makan chocolate cake and hot chocolate masing-masing. 

Tak cukup dengan kek coklatnya, tambah pulak makan fries pulak, then sambil tu menikmati tomato and lentil soup di kala kesejukan diluar, sungguhlah sedapnya.
 
 On the way balik, Along pula nak merasa drive. Masing-masing semua kepenatan bila masuk kereta, tak lama semuanya pun turut terlelap.

2 comments:

  1. Kniedaz
    Memang seronok tapi tang sejuk tu yang paling tak tahan

    ReplyDelete