Nuffnang Ad

Tuesday, 16 October 2012

Sneak peak



Sangat-sangat penat, dan maaflah tak sempat nak bersiaran lama sebab minggu lepas memang sangat busy menyiapkan persiapan majlis birthday Ryan ke 4 Sabtu lepas. Persiapan yang dirancang sejak sebulan yang lepas. I mmg suka sebab kali ini tema berlainan sikit so semangat nak membuat macam-macam tu mmg membara. Dah berapa kali birthday anak, asyik tema yang sama aje..balik-balik tema sukan, and sukan aje. Kali ini tema birthday Ryan adalah NinjaGo, one of the LEGO character.

 
Semua props majlis dibuat dengan sendiri, jenuh mewarna semuanya secara manual, maklumlah nak print colour kat sini costnya agak mahal, so better do ourself ajelah nampak gayanya.


Happy 4th birthday, Ryan. 
One, Two, Three now Four
Birthday Wishes and fun galore
To a little one who’s just so grand
Happy Birthday little man
 
 
 
Not only kids pun ada games, we created games for parents also. Ni baru a few shots from the photographer, nanti bila dah siap editing, I akan tunjukkan semua gambar masa majlis tu nanti yer.

  


6 comments:

  1. your kerinting is so damn handsome and adorable and cute and all the good things you can imagine... he has it.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Anon
      Thanks for the compliment.

      Delete
  2. happy besday krinting..cita psl ninjago ni..ank saya pun minat..akk ada fb tak?kalau ada add saya zariena79@hotmail.com..



    iena<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iena
      Kak Gina try add dekat FB tapi tak jumpa la.

      Delete
  3. handsome gila anak akak c rayyan ni hehehe. suka rambut dia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shalee
      Terima kasih, die mmg tak suka potong rambut, jenuh paksa

      Delete