Nuffnang Ad

Monday, 26 November 2012

Madam Kwan's KLCC

Tak sempat nak jalan-jalan sebab we all sampai KLCC pun dah pukul 8 mlm so lepas Ayah beli kasut, we all terus had our dinner at Madam Kwan's. Ini kali kedua we all makan kat sini sejak balik kali ini, minggu lepasnya makan dengan Daddy Jack tapi di Mid Valley.

Pilih menu masing-masing, perut pun semuanya dah lapar

We tried the ABC before and kali ni datang nak tried their cendol pulak

Ryan will always setia dengan sataynya

Madan Kwan's dengan Nasi Bojarinya. Tiada lagi menu ini dimana-mana restoran lain di KL ini. Its their signature dish.

Ice-cream as a dessert for the boys. Satu lagi signature dish disini adalah Banana fritters with ice-cream. Memang I ada order tapi lambatlah pulak so tapau aje bawa balik.

Dapat makan ice-cream semuanya diam

Hmm, sedapnya. 

6 comments:

  1. nasi bojari u can also have at Little Penang Subang Parade

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh yer ker? So dah jadi bukan signature dish for Madan Kwan la yer

      Delete
  2. i yang baca entry ni terus tetiba lapar...aduhai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha, jom la pi Madam Kwans

      Delete
  3. Banana fritters sgt sgt sedaaaaaappppp. Madam kwan mmg feveret laaa. Hmmm.nyummie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la, rasa nak pi makan sekali lagi lah pulak

      Delete