Nuffnang Ad

Thursday, 15 November 2012

Tak sabar-sabar dah

Esok paginya after sampai, terus gi breakfast kat kedai mamak. Macam tak menyempat kan tapi what to do, rindukan roti canai and teh tarik dah tentunya ke kedai mamak NZ.

 Wah !!!! pekena roti telur and nescafe tarik, satu kenikmatan yang yang sangat hebatnya

As for me, mee goreng mamak with telur mata pun dah cukup menyelerakan. Daddy Jack gelak sakan bila I order mee mamak, katanya kat Adelaide pun boleh aje makan mee goreng. Tambah berselera makan mee itu dengan teh tarik. Terangkat !!

Ryan pun dok sibuk minta telur setengah masak and also roti kosong. Berselera sungguh die makan.

Tersenyum lebar Danish dapat makan maggi goreng. Berselera sungguh di makan sampai licin satu pinggan. Hebat sungguh penangan mamak ni, kan.

No comments:

Post a Comment

Post a Comment