Nuffnang Ad

Thursday, 28 November 2013

Restoran Adam Lai

Pertama kali mencuba makan di Restoran Adam Lai, salah satu kedai makanan Cina Muslim di Wangsa Melawati. Dah biasa mencuba di Mohd Chan Abdullah dan juga Sharin ,Low sesekali nak jugalah mencuba restoran yang baru.

Makan besar malam tu dengan berbagai-bagai jenis lauk pauk. Itupun yang dalam menu pun banyak lagi masakan yang sedap-sedap. Lain kalilah kita datang lagi mencuba menu yang lain pula. Memang sedap masakannya, lain dari restoran Cina Muslim yang lain.

Terjumpa pulak dengan Ebby Yus yang kebetulan berada disitu juga. Danish yang perasan, Karoot Komedia, katanya. Sempatlah Danish bergambar dengannya. Dengan service yang baik, makanan yang sedap pastinya we all akan berkunjung ke sini lagi.
 

13 comments:

  1. mmg best mknn kt cni....ebby yus ni salah sorg ownernya kn?peramah n sempoi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohhh die owner ker? baru ku tahu

      Delete
  2. Replies
    1. Salam Athirah
      Best, memang best entah bila we all nak berkunjung kali kedua

      Delete
  3. Ebby Yus is one of the share owner untuk Adam Lai...memang dia selalu ada kat sana...Banyak gak restoran dia...Shah alam pun ada

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yer ker? I baru tahu dia one of the owner, hopefully manjadilah restoran ini, jangan jadi mcm Amy Seach dulu, sayang sangat

      Delete
  4. kat shah alam pun ada di dataran otomobil tapi selalu full house kalau walk in. tak pernah cuba lagi. hubby dah pernah try, di shah alam pun sedap makanannya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eliss
      Di area rumah Gina ni mcm tak berapa ramai lagi, mungkin sebab restorannya agak ke belakang sikit dari main road, tapi serius makanan dia memang sedap sangat-sangat

      Delete
  5. Restoran adam lai mmg eby yus ownernye... Hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, saya baru tahu.,....hehehhehe

      Delete
  6. Restoran adam lai mmg eby yus ownernye... Hehehehe

    ReplyDelete
  7. X pernah mkn kat sini lagi......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti boleh try Amanda, sedap sangat

      Delete