Nuffnang Ad

Tuesday, 26 June 2012

Danish 7th Magnificient Bithday Bash-The gifts

Banyaknya hadiah Danish dapat from the guests. Actually tak perlu hadiah pun tak apa cos apa yang penting, we all nak semua tetamu and the kids have fun sahaja. As for the Danish, dapat jumpa and main with his old friends pun dah cukup buatnya.

Ryan pun tumpang sibuk samalah juga bila sesi membuka hadiah nie, biasalah nanti bila time Ryan, Danish pun sibuk jugak.

Macam-macam jenis hadiah Danish dapat, tapi I syukur sangat-sangat sebab tak ada hadiah yang melibatkan sukan ataupun bola sebab rimas dah dibuatnya rumah dah penuh dengan pelbagai mainan berbentuk sukan and di yard belakamg dah berbiji bola depa ni dok main.

Selain hadiah, ada juga yang memberikan kad ucapan untuk birthday boy juga.

Yaya and Aqil setia menunggu sampai habis majlis. Seronoklah depa nie berkumpul ramai-ramai macam nie, dah balik Malaysia nanti and bila masing-masing dah besar hopefully masih kekal begini.

Antara hadiah yang diberikan oleh tetamu yang datang. Alhamdulillah.

Esok paginya bangun dah terjah ke bilik toys dulu, nak buka and main. But I make sure settle mandi and breakfast then baru boleh buka hadiah and play around. kalau tak, sampai petanglah tak mandinya.

Sama juga Ryan, make sure dah selesai semuanya, baru boleh lepak and main.

Here is all the gifts yang Danish dapat from the guests. Tak terbalas rasanya segala hadiah yang diberikan. Terima kasih kepada para tetamu yang memberikan hadiah yang pelbagai.
















A sweet treats for birthday boy

Kad yang diberikan yang akan disimpan di dalam album untuk kenang-kenangan dimasa akan datang.

Selain Danish, I pun dapat hadiah juga, well untuk house warming nie sebenarnya. Terima kasihlah, tak sangka juga dapat hadiah from some friends.

Tetamu ni sungguh memahami minat I. Memang I kalau jalan-jalan ke City atau shopping mall, nampak aje shopping list ni tangan tu macam gatal aje nak belinya, tapi taknak pakai nak kumpul. Terasa sayang nak gunakan sebab nampak comel sangat.

2 comments:

  1. danish... aunty irma nak tumpang main boleh tak..? :))

    ReplyDelete
  2. beshnya ..byk hadiah danish dpt.

    ReplyDelete