Nuffnang Ad

Friday, 8 June 2012

Busy sikit...ke banyak?

Hmm, minggu nie cuti panjang sampai Isnin sebab Queen's birthday celebration so busy la sikit we all. Busy mengemas rumah, tukar kedudukan perabut, settlekan hal-hal makanan, keluar cari barang. Phewwww !!! memang sibuk dibuatnya. Kenapa sibuk sangat nie?

Sibuk sebab buat majlis 2-1. Dah berbulan pindah rumah baru, baru nie la berkesempatan nak buat majlis doa selamat sempena masuk rumah baru. Dulu ada juga plan, after a month aje tapi memikirkan bulan June nie ada day yang special juga, so buat sekali harung aje, taklah banyak kerja, kan.

This coming 10 June is Danish 7th birthday, so buat sekali lah majlis harijadinya dengan kawan-kawan. I pun tak terlarat nak masak-masak sampai 2 kali, so better buat sekali jalan. Tu yang mengemas rumah tak habis-habis, keluar cari barang sampai naik lenguh kaki dibuatnya.

No comments:

Post a Comment

Post a Comment