Nuffnang Ad

Wednesday, 27 March 2013

Ryan and Danish trainingSetiap Rabu and Jumaat adalah hari yang busy sikit cos at 6-7pm Danish dah ada training bola kat padang. Tahun lepas, just on Sunday aje so untuk sessi kali ni ada 2 kali training ada game on Sunday. Phewww, makin bertambah la aktiviti anak-anak disini.

Masih team and coach yang sama, cuma ada pertambahan seorang yang baru. Kali ni masing-masing dibawah U8 Black. While Danish sibuk berlatih di tengah padang, Daddy Jack kenalah melayan Ryan main bola di tepi padang while me...makan chips aka fries yang sedap di jual dikantin situ. Letak BBQ sauce memang sedap sangat. Rasanya sini lah chips paling sedap pernah ku jumpa.

First training memang rasa letih sangat-sangat,  ahahaha after bebulan tak training kan lepas tu cuti sekolah asyik duduk rumah aje and then main so bila training tak cukup stamina. So lepas habis training, pergi menambah stamina di Oporto pulak.

  
As for Ryan pulak, we all pun masukkan dia di dalam Campbelltown Soocer Sports Club ni juga, so diletakkan in U6 walaupun Ryan baru nak masuk 5 tahun tapi pihak management cakap boleh aje so enroll juga sekali. Ryan cuma perlu satu hari sahaja untuk training.

Ni masa his first training so tak ada coach lagi cos tak set up betul-betul sangat team U6 ni, since ada aje bapa yang nak jadi volunteer so jadilah Coach kejap, training basic aje dulu.

Ikutkan Ryan's teammates semuanya besar-besar, die aje yang paling kecik sekali. Tapi semua teammates die okay, boleh get along dengan Ryan yang kecik tu.  Bila anak-anak ada aktiviti setiap Ahad, maka mak punya aktiviti ke Sunday Market pun terpaksa dikurangkan, tunggu bila anak-anak cuti barulah I boleh pergi, itupun kalau ada lah.


No comments:

Post a Comment