Nuffnang Ad

Thursday, 5 May 2016

Joe's Barber

Biasalah kalau hari Isnin atau Rabu, aktiviti di padang bola bermula jam 6 petang. Sekarang ni sementara menunggu, sempat la pusing 5 pusingan padang berjogging daripada duduk saja membuang masa.

Ada satu hari tu, lepas aje habis bola, berdesup ke TTDI sebab nak potong rambut, dah panjang sangat nampaknya so ke Joe's Barber la tempat favourite gunting rambut.

The boys pun dah selesa potong rambut disini walaupun adakalanya penuh and kena buat appoinment dulu if pergi hari weekend. Kalau datang hari biasa, boleh aje walk in cos orang tak begitu ramai sangat.

Barber pilihan, kebetulan dah beberapa kali menggunakan perkhidmatan dia untuk menggunting rambut the boys. Kerja begitu teliti dan kemas, semua suka dengan gaya potongannya. Namanya, alamak tak sempat nak bertanya.

Balik perut pun terasa lapar, so singgah Theboysfood untuk makanan ringan dulu. Ramai pula orang yang menunggu makanan mereka so kita pun tunggu kejap sementara layan movie.

Bila balik, mata pun dah ngantuk so makanan yang dibeli mauk fridge dulu, Esok pagi baru makan.Antara makanan yang popular di theboysfood adalah Steak Sandwich yang memang da bomd serta bolognese spaghettinya. Memang sedap dan tidak mengecewakan.

No comments:

Post a Comment