Nuffnang Ad

Saturday, 21 January 2017

The Legoland Hotel - The Room

Okay kita sambung balik, lama betul nak menunggu entry berikutnya...


Dah settle check in, semua orang excited nak ke bilik, cos semua macam tak sabar nak tengok macamana keadaan bilik. Bila sampai lif, semua macam jakun tengok lif di Hotel Legoland ini.

Interior lif pun berunsurkan karakter LEGO malahan siap ada muzik lagi. Kita siap menari-nari la dlama lif, jenuh la orang yang mengawas CCTV tu tengok kelakuan kami anak beranak ni.

Lobby lif pun buatkan we all jatuh cinta, so deco bilik macamana agaknya ya?

We all memilih pirate theme instead of adventure cos rasa bilik pirate lagi best dari adventure based on apa yang we all tengok di internet masa buat booking.

Ada bunk bed juga untuk the kids. I think pirate or adventure, semua bilik pun best sangat-sangat.

Berebut masing-masing nak tidur atas ke bawah, rupanya bawah katil pun ada extra bed juga, so tak perlu nak gaduh-gaduh.

Each sudut dalam bilik semuanya berasaskan LEGO sahaja, even the deco di dinding pun menggunakan bricks from LEGO, manalah Daddy Jack tak jatuh hati kat sini.

Daddy Jack pesan, ambik semua sudut bilik, jadikan kenangan. Mana tahu ada rezeki kita pun boleh buat rumah berasaskan LEGO.

Dalam peti besi ni ada macam treasure hunt untuk the kids, jenuh pikir kod rahsia mereka, sampai petang tak dapat bukak lagi.

Siap tulis nama Daddy Jack kat screen TV

Seronok la Daddy Jack dan anak-anak ke sini, semua memang excited tak terhingga. 

All the toiletries pun semua berunsurkan LEGO, so macam sayang aje nak gunakan

Bilik we all bersebelahan aje dengan swimming pool, so dah petang sikit semua nak pergi berendam dalam pool kejap.


No comments:

Post a Comment