Nuffnang Ad

Saturday, 1 July 2017

Iftar at IKEA

Tak sahlah kan kalau tak berjalan ke IKEA time cuti. Ni aktiviti tahunan, Ryan dah banyak kali ingatkan. So nak tak nak, kenalah turutkan juga.

Sementara menunggu waktu berbuka, lepak dulu di Borders, The Curves. Lagipun hari hujan so memang tak boleh nak bergerak jauh.

Masih tak jemu dengan Cik Peppa, even masih follow lagi cerita di youtube. 

Ni la agenda kami sekeluarga tiap-tiap tahun berbuka puasa di IKEA since tahun 2014 lagi. Memang tak pernah miss, tu yang beria Ryan ingatkan untuk berbuka puasa di IKEA juga.

Setiap tahun akan kumpul sticker ni, sebab tu Ryan perasan bila tarikh we all pergi tiap-tiap tahun.

Meriah pula buffet kali ni, paling suka bila ada meatballs free flow, so boleh makan sebanyak mana yang boleh. Tahun lepas tak meriah macam tahun ni. Kambing goleknya masih sedap seperti selalu.

Berapa kali tah Ryan pi ambik ice cream tu, punyalah syok dia dok ambik kat machine tu sampai offer diri untuk ambik kan untuk kitaorg sekali.

Seronok la kan dapat makan ice cream free flow. Tapi memang tak dinafikan, ice cream IKEA memang ketagih makan. Even cone tu pun sedap sangat-sangat. Aishhh, teringin la pulak nak makan ice cream nihhhh.

No comments:

Post a Comment