Nuffnang Ad

Saturday, 22 July 2017

Sempat lagi sebelum balik

Sebelum balik KL, sempat lagilah menyinggah untuk last minute shopping. Pergi awal-awal, so dapatlah parking space yang dekat sikit then orang pun tak ramai lagi.

Daddy Jack cakap, tak boleh lama-lama takut jalan jem balik KL tapi anak-anak dok cakap, rileks la, sekolah bukak lambat lagi.

Perut minta diisi walhal dah kenyang dah breakfast sebelum datang JPO so light snack ajelah pun dah cukup. Ke Starbucks lagilah mencari roti and kek.

Konon tak nak membeli, udahnya tersangkut juga satu sling bag from COACH yang agak murah walaupun last season punya collection. Dah lama mencari sling beg ni, senang nak bawa di kala nak pergi santai-santai aje.

Menyinggah Polo mencari baju lagi for the boys, tapi sayangnya saiz dah agak limited. Cukuplah dah beli masa sampai hari tu.

Masih mencuba juga di Tory Burch mencari kasut yang ada saiz but masih hampa lagi. Lain kali hopefully ada rezeki lah disini.

No comments:

Post a Comment