Nuffnang Ad

Tuesday, 6 April 2010

Jalan-jalan di City

For the first time, gi jalan-jalan kat City. Memula tu mcm takut aje tapi tawakal ajela. We all parking jauh sikit sebab nak naik tram. Tram nie mcm LRT tapi die lalu atas jalan raya aje and its free.

Danish dan biasa naik LRT but this is Ryan's first experience so mcm agak takut jugaklah nampak muka tu.

My lovely boys








So far, the City is nice. We all pun tak jalan-jalan sangat sebab hanya mencari barang-barang keperluan sahaja. Lagipun we all have to rush ke tempat lain pulak. So far, the city is quite clean jugak. People pun agak ramah, tak seganla sangat kat sini.

5 comments:

  1. syoknya..dah sampai sana yer.me baru habes khatam belog u ni.

    ReplyDelete
  2. dah start jln2 yer, mesti best

    ReplyDelete
  3. tengok muka excited ryan..hehehee..

    ReplyDelete
  4. http://reggaebutik.blogspot.com/

    What we need is LOVE..

    Salam singgah...

    ReplyDelete
  5. aduhai teruja tgk. lenkali u post lagi byk pics ekk. hehe..bestnya happy family ni

    ReplyDelete