Nuffnang Ad

Tuesday, 26 October 2010

Heavy Breakfast

Our heavy breakfast on Saturday sebabnya Daddy Jack nak ajak kemas rumah, so tengahari nanti tak perlulah msak lagi. The boys sibuk nak makan Fish & Chips.

Daddy Jack pulak tak kisah, apa-apa pun boleh, so I buatkan a big breakfast for him, sausages, baked bean and omelette.

Udahnya, the boys tak habiskan pun the Fish & Chips, and I yang terpaksa tolong habiskan pulak.

5 comments:

  1. walaupun kty dah lunch..tp bila tgk entry ni buat kty lapo lagik..

    ReplyDelete
  2. kalau kat mesia....
    heavy nih..dah tentu nasi lemak dan yang seangkatannya..hahaha

    ReplyDelete
  3. sebab tu yang selalu kembang adalah para ibu kan. nor pun camtu gak..masak nasi kalau tak abis tak sampai hati nak buang..so terpaksa la kiter gak yang menghabiskan nya

    ReplyDelete
  4. i suka sgt mkn breakfast macam.....yummy.. bake bean sosej n egg....

    fish n chip the chip nampak sedap la

    ReplyDelete