Sometimes rasa rindu pulak nak makan western macam di Chillis atau di Tony Romas yang terkenal dengan ribs yang super salivating tu kan. Di Adelaide yang boleh dimakan hanyalah pizza sahaja. Kalau nak makan chicken chop atau grill lamb, kenalah buat sendiri. Tapi, okaylah sebabnya di Afghan tu ada aje parts of lamb or beef yang boleh kita jadikan menu macam di restoran tu. Ni baru belajar from the internet buat ribs ala Tony Romas tu. Wangi satu rumah dengan bau sosnya.
Teruslah Daddy Jack balik awal bila I mmsed him our lunch on that day. Terliur katanya tengok kat office. Hahahha, mujurlah he on his final stage right now, so bolehlah balik and lepak-lepak makan tengahari kejap dirumah.Hmm, hari tu masa pergi Afghan Butcher baru-baru ni, nampak pulak Lamb Shoulder, huhuhuhu teringat pulak di Chillis. Nanti nak kena belilah, beli and then sambil berBBQ di yard belakang sambil ajak kawan-kawan datang lepak sekali, baru best.
alamak terliur pulak tgk ribs tu.,,..huhuhu
ReplyDeleteMamasuri
DeleteIf terliur, pergi makan kat Tony Romas ajelah, tak payah susah payah nak buat..hehehehe
sedapnya
ReplyDeleteAla, sedap dalam gambar aje, rasa belum tahu Kniedaz
Deleteni buat rasa nak makan western jugak ni :)
ReplyDeleteEliss
DeleteSila-sila gi makan western kat kedai yer
Salam Gina,
ReplyDeleteWah dah gaya makanan kat restoran ni. Terliur tengok. Kalau Gina buka restoran macam ni kat Malaysia, tentu laku.. Kak Umi pun teringin nak pegi :)
Salam Kak Umi
DeleteGaya aje makanan kat restoran. Dah di deco cantik-cantik lawa ajelah kak, rasanya tak tahu sedap ke tidak. Tak ada terpikir pun nak buka restoran kak, nanti bila akak balik Malaysia, boleh aje dtg makan rumah Gina. Nanti Gina masakkan untuk akak yer
salam gina..kty tgk pun terliur tau
ReplyDeleteSalam Kak Atty
DeleteTgk gambar pun boleh terliur kak...Kak Atty boleh aje makan di kedai tu