Nuffnang Ad

Friday, 27 September 2013

Anak-anak Adelaide

Lepas memunggah barang-barang masuk kontena, we all menumpang sekejap di rumah Ery dan juga Ummi cos semua kelengkapan dah bawa balik, then rumah pun we all nak kena kosongkan. Mujurlah Ummi dan Eri sudi menumpangkan kami sekeluarga sampailah hari kami balik nanti. The boys sukalah sangatkan, ada kawan-kawan boleh bermain tak kira pagi atau malam. Pagi-pagi masing-masing bersiap sedia nak ke sekolah. Since Ery kerja pagi, so Daddy Jack yang menghantar semua anak-anak pergi ke sekolah.

Dulu mereka berdua ni taklah rapat mana, mungkin perbezaan umur yang hanya beberapa bulan. Tambah pulak waktu tu Afiq ada kawan lain, Scott so bila Scott dah masuk primary, barulah depa start rapat balik. Tambah sedih bila hari-hari terakhir kat sekolah, barulah terserlah kemesraan mereka berdua.

Hari terakhir persekolahan bila jalan bersama dari kereta ke pagar sekolah, mula berpimpin tangan.


And on Friday the 13th of September 2013, my last walk to pick up Danish from school. 

Danish and Farah, anak Ummi start this term masing-masing sama dalam satu kelas, beberapa hari nak balik ni la baru la nampak nak berkawan-kawan and berborak sakan. Lagipun Danidh pun manadah ada kawan lelaki, ada pun Mukhlas, anak Kak Zack yang duduk agak jauh sikit dari we all ni hah.

Aktiviti malam sebelum tidur, story time


2 comments:

  1. Gina. Seriously, miss all this moments so much. Sebak tgk gambar2 diorang ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ummi
      We all pun rindukan budak-budak tu and I missed talking and sessi luahkan perasaan bersama-sama

      Delete