Nuffnang Ad

Tuesday, 14 October 2014

Ikea lagi tanpa jemu

Plan nak ke IKEA tapi menyinggah kejap di hair saloon, nak potong rambut and nak buat hair treatment la sikit. Rambut pun asyik rosak kena asap dan shampoo yang macam-macam jenis tu.

 Potong rambut, kasi la handsome sikit

Perut dah mula buat hal, so kenalah singgah makan dulu. Padahal banyak aje tempat makana lain kat Ikano tu tapi nak juga makan kat IKEA cafe, kan.

Dasar 2-2 memang tengah lapar, so makan pun mcm bela hantu raya aje dua-duanya

Kononnya nak makan aje, tapi mana boleh tak pusing satu round kan, so angkut la marker dan chalk untuk blackboard serta tempat letak remote TV. Kan I dah cakap, IKEA tu memang berhantu, sure keluar akan membeli punya.
 

1 comment:

  1. Salam kenal, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

    ReplyDelete