Nuffnang Ad

Saturday, 12 November 2016

Grading taekwando

Pertengahan tahun hari tu Ryan berjaya mendapatkan tali pinggang hijau di dalam grading Taekwando. Beberapa hari lagi nak grading lagi untuk mendapatkan tali pinggang hijau biru pulak. 

Kadang kalau I malas masak, makan aje di luar. Kalau nak makan asam pedas, selalunya we all pergi D'mas di area Melawati ni aje, makan nasi set so bolehlah share untuk 2 orang.

Menghabiskan waktu dengan membuat kerja-kerja sekolah yang masih belum disiapkan untuk tujuan pemerkahan di sekolah.

Dah lama tak tukar glasses, dok pakai contact lense aje sekarang ni tapi taklah selalu takut juga kalau-kalau ada jangkitan pulak, pakai bila ada event aje.

Sesekali ikut I pergi jumpa member, main game relaks la sikit I nak berborak dengan member. Kalau tak kejap-kejap ajak balik la, nak itu la inilah. Jarang nak bawa the boys ni ikut sekali kalau nak lepak ngan member sebab tahu dah, bukannya boleh duduk diam lama-lama, cepat sangat boringnya.

I kalau tak ada apa hal, malam-malam sementara tunggu anak pergi tuisyen tu sempat dan duduk 2 jam dalam gym. Lari atas treadmills, berbasikal and kalau ada kelas yang best sempat juga join tu. Tapi lately ni jarang dah berkunjung ke gym, dok jogging sekitar padang bola ataupun depan rumah ni aje.

No comments:

Post a Comment